Måla ett träd i akvarell

Välkommen till en ”prova-på-kväll”! Du får tips och idéer och får måla med riktiga akvarellfärger på akvarellpapper. Vi går igenom färglära, vad som är grundfärger, sekundärfärger och komplementfärger och vilka färger som förstärker varandra.  Du får lära tre olika sätt att blanda färgerna på pappret och träna på att få fram den färg du vill ha. Vi går igenom några olika tekniker. Ute tittar vi på trädens färg, form och djup, planerar, skissar och målar ett träd!

Du som är nybörjare eller amatör är välkommen, kursen vänder sig till vuxna och tonåringar. Måndagen den 25 juli kl. 18.00-ca 20.00. Ewa Sjöborg leder aktiviteten. Pris: 50 kr/person inklusive kaffe och kaka.

större

Plats: Nybostrand, Hummervägen 2, Gislövs läge, Trelleborg.

Hela kursavgiften tillfaller Nybostrands verksamhet. Betalning till personalen på Nybostrand innan aktiviteten börjar. 

Anmälan dig till Nybostrand fr.o.m. 27/6 t.o.m. senast kl. 12.00 den 25 juli till tfn 0410 -334180 eller e-post: info@nybostrand.se                Begränsat antal deltagare.

Välkomna!

Kommentarer inaktiverade.